Pulpa de porc cu ghebe

de Sidy in Porc, 20 Apr 2011 | 5187 vizualizari

COMENTARII (11)

Ina 1

20.04.2011, 08:02

cam de dimineatza, dar vreau

kukibella 1

20.04.2011, 10:06

aziz 1

20.04.2011, 10:10

vin la masa

Lau 1

20.04.2011, 10:28

si eu vin la masa

Rocsi 1

20.04.2011, 10:43

ce combinatie bunaaaaa

edd100 1

20.04.2011, 10:59

Arată foarte bine şi mă gîndesc că tot aşa e şi la gust(aş face şi eu dar nu ştiu ce înseamnă GHEBE)dacă te rog poţi să mă ajuţi.Mersi

Bunica 1

20.04.2011, 13:00

Wow, wow cu ghebe ! Ce buna !

Sidy 1

20.04.2011, 14:05

edd100- ghebele sunt ciuperci =Pălăria (8-15cm. diametru) de culoare foarte variată (gri, gălbuie, brunie, roşcată, ocru).Lamele sunt dese, acoperite cu un văl la ciupercile tinere. Culorea lor este alb-crem, apoi la maturitate brună.
Piciorul (12-18 cm.) este relativ lung şi bulbos la bază, fibros, elastic, pufos. El prezintă în partea superioară un inel gălbui, persitent.
Piciorul este de aceaşi culoare cu pălăria, cu excepţia zonei de deasupra inelului, care este mai deshisă.
Am sa pun o poza la reteta cu ele , sa le vezi....

mirela0911 1

20.04.2011, 17:36

elena1988 1

21.04.2011, 10:02

edd100 1

22.04.2011, 11:51

Mersi mult de tot,acum ştiu ce sînt,aici le spune (Wenzels pilz) cam greu de găsit ,aici nu se prea folosesc ca product alimentar numai în magazine speciale(Feinkost)dar mă gîndesc că se pot înlocui şi cu alte ciuperci,Sau??Mulţumesc încă o dată pentru explicaţie şi îţ-i doresc un Paşte fericit.Ceau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]