Pulpa de porc cu pleutorus

de Panacris in Porc, 19 Oct 2012 | 6001 vizualizari

 

Felul doi la fel de consistent. Se vede ca venit vremea rece!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc 1000 g,
  • ciuperci pleutorus 600g,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • sare iodata,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • pasta de rosii,
  • piper proaspat macinat,
  • marar proaspat,
  • ulei de masline,
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu pleutorus:

Ceapa se curata, se taie julien si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp carnea se curata, se spala si taie felii. Apoi se adauga la  ceapa calita, se lasa sa se perpeleasca putin, apoi se completeaza cu vin si apa, ata cat sa acoepre mancarica. Intre timp se curata ciupercile si se taie julien, se adauga pe jumatatea timpului de fierbere, se asezoneaza de sare, piper, foaie de dafin si cimbru, lasandu-se la gatit, la foc mic inca cca. 20 de minute. in cuptor, de aceasta data, spre final se adauga pasta de rosii si mararul tocat marunt.

Mancarica se poate consuma ca atare sau insotita de  garnitura de cartofi, orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu pleutorus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic