Pulpa de porc in sos de ceapa verde si leurda la slow cooker Crock-Pot

de laura_n in Slow Cooker, 2 Apr 2015 | 4807 vizualizari

 

Stiu ca suna a reclama, dar credeti-ma, nu este! Pur si simplu este un aparat grozav! Imi place extrem de mult, este incapator, capacitate 4,7 l, vasul interior este din ceramica ceea ce m-a cucerit, are avantajul extrem ca poate gati la temperaturi mici, pentru un timp mai mare, si surpriza, consumul de energie al aparatului electric slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital este redus, echivalând cu energia consumată de un bec, între 75 și 150W pentru modul Low și între 150 și 210 W pentru modul High. L-am pus la treaba, si si-a indeplinit de fiecare data misiunea cu succes! Multumesc cu toata inima Bucataras, multumesc mult Crock-Pot! Haideti sa vedeti ce friptura suculenta am obtinut! Nu am adaugat apa, si a iesit frageda, nu uscata cum ar fi iesit la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa porc aprox. 1 kg
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura leurda verde
  • 1/2 pahar vin alb natural
  • 3-4 rosii uscate
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingurita mustar
  • baby carrots
  • sare
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de ceapa verde si leurda la slow cooker Crock-Pot:

Spalam ceapa si leurda si le tocam.

In vasul de cereamica al slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital punem ceapa si leurda tocate. Adaugam rosiile uscate si o lingura ulei.

Carnea o spalam si o stergem cu un servet de hartie. O asezam in vasul de ceramica. Turnam vinul. Presaram sare, piper. Intoarcem carnea pe toate partile apoi o lasam cu partea mai grasa in jos. Asezam capacul si pornim aparatul de gatit, alegand functia low si timpul de gatire 6 ore. La jumatatea programului, am intors carnea pe partea cealalta. La sfarsitul programului, aparatul trece automat pe functia de pastrare cald. Nu va spun ce miros imbietor am avut in bucatarie, dar fara abur sau caldura excesiva. A "tors" cuminte tot timpul de gatire!

Pur si simplu grozav!

TIPS-URI

1

la sectiunea din pagina cu reteta- "timp de pregatire", va rog sa adaugati noi campuri cu valori de 6-8 -10 ore :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de ceapa verde si leurda la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L