Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii

de lavinia24 in Porc, 14 Ian 2011 | 8305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc (1 kg)
  • 6-7 cartofi potriviti
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 pahar vin rosu
  • sare,piper
  • cimbru
  • oregano
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii:

Pulpa de porc de taie felii,se aseaza intr-un vas de yena uns cu ulei si se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si oregano uscat. Se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul incins,la 180 grade,pana se patrunde. Apoi se scoate folia si se mai lasa cateva minute la foc mic sa se rumeneasca carnea. Se adauga si un pahar de vin rosu.

Cartofii se taie felii putin mai groase, se fierb cateva minute in apa cu sare, apoi se scurg bine de apa si se prajesc in mult ulei.

Se orneaza cu patrunjel proaspat si se serveste cu o garnitura de castraveti si gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi aurii