Tochitura de Galati

de ianculubita in Porc, 30 Iun 2011 | 4826 vizualizari

 

Va puteti imagina ca atunci cand este frig afara,mie mi se face pofta de o tochitura???
si cum intotdeauna am ingredientele necesare,s-a facut imediat si va poftesc la tochitura mea.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • 300g burta de porc mai grasa
  • 500g carnati proaspeti
  • 1capatana de usturoi
  • 1pahar de vin
  • sare,piper,cimbru
  • oua
  • branza
  • malai
  • 200g ficat de porc(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de Galati:

Burta spalata uscata, o tai marunt pentru a-si lasa grasimea. Adaug si carnea taiata in cubulete potrivite, pun capacul si las la inabusit 30 minute. Adaug carnatii taiati, las sa se rumeneasca totul, adaug vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul condimentez si adaug usturoiul pisat. Dupa 10 minute opresc focul; pe farfurie pun in mijloc o insula de mamaliguta, deasupra oul, peste ou branza rasa iar pe margini carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de Galati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute