Pulpa de pui imbracata in bacon

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 26 Apr 2011 | 3993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare de pui
  • 2 felii bacon
  • 4 cartofi potriviti
  • ½ morcov
  • ½ ardei rosu
  • 2 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • Sare,piper,chili
  • Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de pui imbracata in bacon:

Pulpa de pui se condimenteaza cu sare,piper si chili,se cresteaza si se inveleste in 2 felii de bacon care se leaga cu 2 foi de ceapa verde. Pulpa se aseaza intr-un vas termorezistent.

Cartofii taiati cubulete si morcovul rondele se fierb 10 minute in apa cu sare,apoi se pun in vas,pe langa pulpa. Peste se aseaza ardeiul taiat si ciupercile felii. Firul de ceapa se impleteste si se aseaza peste cartofi. Se  pun 100 ml apa si 1 lingura ulei si se condimenteaza.

Se baga la cuptor pentru aprox 35 minute. Se serveste cald alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui imbracata in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba