Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor

de MIUTA in Pui, 6 Mar 2012 | 10426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 300 g kaizer
  • 1 kg cartofi (nu foarte mari)
  • condiment cu gust de gaina
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor:

Se curata pulpele foarte bine si se pun la fiert pentru 20 minute in apa cu condiment cu gust de gaina.Dupa 20 minute de fierbere se scot din zeama rezultata si se pun intr-un vas de yena.Separat intr-o tigaie se pune ulei de floarea soarelui si se rumenesc feli de kaizer.Se toarna uleiul si feliile de kaizer peste pulpe si se baga la cuptor la foc potrivit pentru 30 minute.

Intre timp se curata si se spala cartofii.Se pun la fiert in apa in care au fiert pulpele de pui si se fierb cartofii intregi doar pe jumatate.

Dupa 30 minute de stat la cuptor,vasul cu pulpele se scoate.Se intorc pulpele pe cealalta parte si se pun deasupra cartofii fierti pe jumatate.Se pune in vas si o cana de 250 ml de zeama in care au fiert pulpele si cartofii dar sa nu treaca peste pulpe si cartofi.

Se condimenteaza pulpele si cartofii cu sare,boia,piper.

Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.Se servesc cu maioneza de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

horia 1

07.03.2012, 23:51

p.s. ma intreb daca ti-a mai ramas ceva...as fi gustat si eu un pic.

horia 1

07.03.2012, 23:51

felicitari miuta!

mena29 1

09.03.2012, 17:06

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana