Pulpe de gaina cu kapia gatite la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 29 Oct 2020 | 1895 vizualizari

 

 Daca esti cu spirit practic nu gatesti un singur fel de mancare. In acelasi timp ai preparat o ciorba https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-gaina-cu-mazare-tarhon-si-iaurt-la-slow-cooker-crock-pot-94104.html si bonus, carnea este pregatita pentru un al doilea fel de mancare.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de gaina fierte in zeama pentru ciorba https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-gaina-cu-mazare-tarhon-si-iaurt-la-slow-cooker-crock-pot-94104.html
  • 1 ardei kapia
  • 1 lingura condiment Harissa[cilly, coriandru, chimen , usturoi , boia dulce ]
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 3 linguri ulei masline
  • sare de mare grunjuroasa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de gaina cu kapia gatite la slow cooker Crock Pot:

  1. Pulpele de gaina fierte in zeama pentru ciorba se ung cu ulei de masline.
  2. Se condimenteaza carnea cu harissa, piper negru si oregano.
  3. Folositi amestecuri de piper diferite si ardei iute. Veti obtine arome picante memorabile.
  4. Deasupra se presara sare mare grunjuroasa.
  5. Distribuiti deasupra kapia taiat inele. Regret ca nu am pus mai mult pentru ca au dat carnii gustul deosebit de ardei copt.
  6. Ardeiul trebuie si el amestecat cu putin ulei de masline si sarat.
  7. Dati carnea la cuptor 10-15 minute la grill -280 grade Celsius.
  8. Supravegheati rumenirea si scoateti tava cu carne din cuptor chiar si mai devreme daca ati obtinut rezultatul dorit.
  9. Serviti friptura de gaina cu salata preferata. Daca doriti puteti sa alaturati orice garnitura dorita.
  10.   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Folositi amestecuri de piper diferite si ardei iute. Veti obtine arome picante memorabile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de gaina cu kapia gatite la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

30.10.2020, 16:09

Rocsi , te astept !!! Dar aduci desert

mihaelar63 1

30.10.2020, 16:12

Ruxy , acum sunt rase crescute pentru carne si nu sunt lasate sa imbatraneasca . Mai demult se tinea gaina ca era buna ouatoare si de soi poate si trei ani . Acumse taie gaini care ajung la maturitate mai repede Probabil de aceia carnea era mai tare . Carnea de cocos este cea mai tare , probabil pentru ca face mai mult Sport Te imbratisez

Gherca Daniela 1

01.11.2020, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu sos tomat la slow cooker Crock-Pot