Pulpe de ied cu verdeturi

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2014 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe de ied
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin
  • cimbru
  • verdeturi deshidratate ( patrunjel, ceapa verde, arpagic, usturoi )
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de ied cu verdeturi:

Ungem pulpele cu ulei si presaram pe suprafata lor sare, cimbru, verdeturi deshidratate, piper macinat. Asezam pulpele in tava, turnam vinul si o cana cu apa  si dam la cuptor pentru cca o ora, pana ce carnea devine frageda, iar pulpele se rumenesc frumos.

Noi am servit cu conopida murata si-un vin alb, de casa :X

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de ied cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Sim0na 1

09.01.2014, 11:47

Pana la urma tot ma pun cu rau pe caprita.. ca prea imi e pofta de-o fripturica

Satisfyyourcravings 1

09.01.2014, 11:56

Arată splendid!

madi_marin 1

11.01.2014, 18:32

bun tare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca balcanica