Pulpe de pui aromate

de xana in Pui, 29 Iul 2013 | 4764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 1 lingurita de coaja de lamaie rasa
  • 1/2 de lingurita ghimbir macinat
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri sos Worcester
  • 100 ml ulei
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui aromate:

Pulpele se dezoseaza, li se adauga toate celelalte ingrediente si se amesteca bine. Se pun pe gratar(lasand inainte sa se scurga excesul de ulei) in jur de 4 minute pe ambele parti.  

Le-am asezat alaturi o salata.

TIPS-URI

1

Daca pulpele sunt dezosate se coc mai repede(eu nu am avut rabdare:) si le-am lasat mai mult pe gratar)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

xana 1

30.07.2013, 16:03

Laura

cristeena20 1

03.08.2013, 15:27

minunat!!bravo

xana 1

03.08.2013, 17:57

multumesc Cristina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii si mozzarella