Pulpe de pui crocante cu usturoi

de diaconta in Pui, 25 Mar 2012 | 19607 vizualizari

 

Din aceeasi categorie simplu,rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 5 buc pulpe inferioare
  • 1 plic condiment Maggi ideea zilei crocant cu usturoi
  • 2 oua

Pentru sos:

  • 3 linguri maioneza
  • 1 lingura ketchup dulce
  • 1 lingura iaurt
  • Condiment din plicul Maggi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui crocante cu usturoi:

Pulpele se trec prin ou si apoi prin amestecul crocant din plic.Se pun in cuptor pe gratarul aragazului(nu in tava),iar dedesuptul gratarului punem tava aragazului cu apa.

Pe plic scrie ca se lasa 20 de minute la cuptor.Noua ne plac mai crocante,asa ca le-am lasat o ora.

Pentru sos amestecam maioneza cu ketchup-ul ,iaurtul si condimentul din plic.

Am servit cu garnitura de paste cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui crocante cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]