Pulpe de pui, crocante si picante

de lia maria in Pui, 11 Apr 2010 | 9325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 pulpe pui, fierte
  • 100 g pesmet
  • 100 g cascaval
  • 100 gr faina
  • Sare, piper, boia iute
  • 200 ml ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui, crocante si picante:

Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor.

Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se bat ouale.

Pulpele, se portioneaza (daca sunt intregi) si se trec prin faina, ou, apoi prin amestecul de pesmet .

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet de hartie.

TIPS-URI

1

se servesc simple sau cu diferite garniture : legume,cartofi,orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui, crocante si picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]