Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar

de Miha in Pui, 5 Iul 2011 | 14310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 cartofi medii
  • sare si piper
  • chilli iute
  • Pentru sosul de mustar:
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri mustar dijonez
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar:

Usturoiul se piseaza cu putina sare, apoi se adauga uleiul. Se amesteca usor ca la maioneza. Se incorporeaza apoi mustarul si cimbrul.

Cartofii curatati se taie felii potrivit de groase pe care le asezam intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Asezam deasupra pulpele de pui, apoi turnam deasupra sosul de mustar, cat mai uniform posibil.

Acoperim vasul cu folie de aluminiu (sau capac) si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 40 de minute. Aproape de sfarsit, cu 10-15 minute inainte, descoperim vasul si lasam carnea sa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu sos de gulie