Pulpe de pui cu costita la gratar

de Adinacarla in Pui, 31 Ian 2011 | 5390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui inferioare
  • 6 felii de costita
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu costita la gratar:

Se spala bine pulpele de pui si se aseaza intr-un castran unde se condimenteaza cu usturoi pisat, sare, piper, boia si putin ulei. Se acopera castronul si se tine putin la rece pentru ca, condimentele sa patrunda in pulpe.

Invelim pulpele in feliile de costita si pindem in scobitoare.

Asezam pulpele pe gratarul de aragaz si le tinem pana cand devin aurii.

Am servit alaturi de cartofi crocanti si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu costita la gratar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rollo de pollo a la pimienta