Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor

de mirela0911 in Pui, 11 Mai 2012 | 4778 vizualizari

 

Doar atat: delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • curmale
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper, ulei
  • 1/2 cana supa de legume
  • 1/2 cana vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor:

Se spala bine pulpele de pui. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-o tava. Se curata usturoiul si se taie in doua. Se aseaza printre pulpe. Se toarna peste ele 2-3 lg ulei.

Cartofii se curata si se taie bucati potrivite. Morcovii si ceapa verde se curata si se taie rondele. Se aseaza peste pulpe toate legumele inclusiv ardeiul gras taiat fasii. Se pun si cateva curmale. Se sareaza si se toarna supa impreuna cu vinul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la 180 de grade pt. cca 30 minute.

Se scoate folia iar carnea se ia si se pune deasupra legumelor. Se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos. Din cand in cand pulpele se stropesc cu sosul din tava. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in stil toscan