Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel

de Bya Ralu in Pui, 10 Iul 2014 | 6540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 cana de bulion
  • 1 legatura de patrunjel
  • vegeta/piper alb/cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel:

Ceapa se pune la calit in ulei de masline cu putina vegeta.
Pulpele de pui se cresteaza,se condimenteaza si se pun putin la calit in ulei de masline dupa care se pune apa si se lasa sa fiarba acoperite cu capac.
Peste ceapa adaugam bulionul,condimentele si lasam la foc mic sa fiarba si sa scada sosul.Se pune si usturoiul tocat marunt.
Pulpele de pui se adauga peste sos impreuna cu patrunjelul tocat marunt.Se lasa la foc mic circa 10 minute.
Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios