Pulpe de pui dezosate cu mustar la cuptor

de MotanLaOale in Pui, 4 Iun 2020 | 5451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 g pulpe de pui dezosate (7 pulpe)
  • 100 g unt
  • 50 g ulei
  • 4 lingurite mustar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate cu mustar la cuptor:

Pulpele se curata, se spala si se pun la scurs.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pana se ontine o pasta.

Se trec pulpele prin acest amestec si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se acopera tava cu folie de aluminiu.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru o ora.

Dupa o ora se scoate folia si se reintroduce in cuptor pentru 30-40 de minute pana se rumenesc frumos.

Se serveste calda cu orice garnitura va place si cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate cu mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sunca si mozzarella