Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

de Lau in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 8512 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

31.07.2011, 18:06

ma afisez la o portioara

marcela1979 1

31.07.2011, 18:15

am venit si eu la o portie

diaconta 1

31.07.2011, 18:20

foarte bun

RuxyRux 1

31.07.2011, 20:16

Arata foarte bine

mihaelaM 1

31.07.2011, 23:00

foarte bune pulpele....si cartofii,dar pap pulpele prima data ,daca mai e loc si pt cartofei....daca nu alta data

Lau 1

01.08.2011, 08:48

multumesc

divainbucatarie 1

01.08.2011, 09:24

MotanLaOale 1

01.08.2011, 10:24

bun bun

lilik 1

01.08.2011, 12:44

Lau 1

01.08.2011, 22:25

multumesc

adry88 1

04.08.2011, 11:27

place

vickyduta 1

10.02.2012, 14:56

O minunatie reteta asta, imi ploua in gura

Lau 1

10.02.2012, 15:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc