Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii

de adry88 in Pui, 6 Iun 2011 | 5423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cepe
  • 1 foaie dafin
  • 4 catei usturoi
  • 2 rosii
  • ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • 1/2 lingurita rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii:

se spala pulpele si se pun la fiert in apa cu sare,1 foaie de dafin

se spumeaza de cate ori este nevoie

se curata ceapa,se taie marunt ,se adauga in uleiul incalzit

se curata usturoiul si se piseaza,se adauga peste ceapa

rosiile se taie marunt si se adauga peste ceapa,se adauga si sucul de rosii,pulpele,sare,rozmarin dupa gust

se lasa cca 5 min sa fiarba impreuna dupa care se poate servi

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

MVMih 1

19.06.2011, 22:25

Dia! Pana la urma ce sa mai zic....dar la Eduard (daca e bine scris) pare clar..."capul sus si pieptu afara"

adry88 1

04.07.2011, 14:49

sunt fata ca sa va raspund la dilema,scuze dar nu am vazut pana acum

horia 1

06.07.2011, 22:00

ce bine arata!iti multumesc ptr. comentariu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii