Pulpe de pui in sos de lamaie

de Bucataras Medi in Pui, 6 Noi 2011 | 9131 vizualizari

 

Pentru amatorii,iubitorii de pulpite...........)))).....vezi doamna Dia..........)))

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 lamai
  • rosmarin uscat
  • ulei de masline
  • supa  de pasare
  • 3-4 foi de dafin
  •  sare,piper macinat
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de lamaie:

Se curata pulpele,se spala si se lasa la scurs.Se amesteca usturoiul pisat cu rozmarinul ,se desprinde cu grija pielea de pe pulpe si se introduce amestecul de mai sus.

Separat facem urmatorul amestec:stoarcem zeama de la 2 lamai si o amestecam cu 3-4 linguri de ulei de masline,ierburi de provance ,sare si piper.Asezam pulpele de pui intr-o tava si apoi turnam acest amestec peste ele.Acoperim tava cu folie si dam la frigider pentru circa 2-3 ore.Scoatem apoi de la frigider tava,asezam printre bucatile de pulpe rondele de lamaie,foi de dafin si boabe de piper.Turnam o cana cu supa de pasare peste pulpe si dam la cuptor .

Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam supa de carne.Tinem pana cand pulpele sunt bine facute si frumos rumenite.

Scoatem din cuptor,asezonam cu marar verde si servim alaturi de o salata si o garnitura.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

nadina73 1

08.11.2011, 21:54

Ce a zis George de pulpitze ,i-au placut? sau abia le-a descoperit?

diaconta 1

08.11.2011, 21:57

Nadina,domnul George redescopera in fiecare zi pulpele
alte forme,alta savoare pe zi ce trece tot mai bune

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:29

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede, la punga