Pulpe de pui in sos de morcovi

de daniastefania in Pui, 25 Sep 2015 | 5768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri smantana
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de morcovi:

Spalam bine pulpele de pui si le taiem in doua. Le uscam cu un prosop de bucatarie si le saram si piperam. Intr-un vas punem putin ulei la incins. Adaugam pulpele de pui si le rumenim putin pe ambele parti. Adaugam ceapa curatata si tocata marunt. Mai calim 2 minute. Adaugam morcovul curatat si dat pe razatoarea mica. Mai calim 3 minute, apoi adaugam 2 cani de apa. Lasam sa fiarba la foc mediu. Cand sunt fierte pulpele adaugam smantana si potrivim de sare si piper. Lasam sa mai fiarba 3 minute si stingem focul. Le servim calde cu piure de cartofi, mamaliga sau doar asa cu paine. Sunt delicioase. Iar sosul la fel de bun. Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

25.09.2015, 11:55

daniastefania 1

25.09.2015, 12:56

Diaconta gustul a fost minunat. Foarte mult ne-a placut, inclusiv bebelinei, care nu mananca de obicei morcovi!

Gicuta 1

28.09.2015, 14:48

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de rosii