Pulpe de pui la capac

de Miha in Pui, 20 Feb 2010 | 6519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • ulei de masline
  • sare si piper alb
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac:

Pulpele se condimenteaza dupa gust cu sare, piper alb si rozmarin. Se lasa jumatate de ora la frigider.

Intre timp se pune apa la fiert intr-o cratita. cand apa da in clocot, se acopera cu un capac asezat cu partea inferioara in sus si care a fost bine uns cu ulei.

Pe acest capac se aseaza pulpele condimentate si se pune cratita in cuptor, pana se rumeneste bine carnea pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii cu rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

dicarmencitta1957 1

21.02.2010, 12:31

Un deliciu,arata tare apetisant.O idee foarte buna pentru un pranz.

ramo_cata 1

21.02.2010, 16:28

sunt fff bune,am facut si eu de vreo 2 ori dar a trecut ceva timp de atunci...

liana_geicu 1

21.02.2010, 19:23

Nu am mancat, nu am facut niciodata, dar o trec la favo si o sa pregatesc astfel pulpele de pui cat de curand!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]