Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman

de kamy in Pui, 2 Mai 2011 | 3811 vizualizari

COMENTARII (47)

Rocsi 1

02.05.2011, 19:02

ce fain

ela 1

02.05.2011, 19:02

ce bunatate.......................

kamy 1

02.05.2011, 19:02

rocsi...hai la masa

kamy 1

02.05.2011, 19:03

ela...si tu

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:14

si eu

Dya Daniela Andrei 1

02.05.2011, 19:16

tare bine arata!!

kamy 1

02.05.2011, 19:16

mihaela...si tie da mai poti???

kamy 1

02.05.2011, 19:17

dya...multumesc hai la masa

diaconta 1

02.05.2011, 19:25

pai ce cuvinte-ti mai trebuie cand ai bunaciunea asta la cuptor? doar noua ne trebuie sa te laudam si sa-nghitim in sec sau sa salivam

RuxyRux 1

02.05.2011, 19:28

Vai ce bine arata...Saby stie? Ca mama ei gateste asa bine? Super Kamy

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:41

nu prea mai pot dar mai indes

kamy 1

02.05.2011, 19:46

dia...trebuia sa folosesc vasul celalalt,mai mic si 4 pulpe sa le bag in conge sabi a vrut 2 si le-a mancat da legume ba

kamy 1

02.05.2011, 19:47

ruxy...cred ca stie,ca prea "baloteaza" cateodata mi-as fi dorit sa fac fix pix si sa nu mai manance atat si cate mai am de invatat de la voi

kamy 1

02.05.2011, 19:48

mihaela....papa cat incape ca este

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:55

Cris2711 1

02.05.2011, 20:18

si eu balotez ca arata pe cinste

kamy 1

02.05.2011, 20:29

cris...baloteaza draga mea ca este cata vrei

Cris2711 1

02.05.2011, 20:40

atunci avanti mersi Bella

kamy 1

02.05.2011, 20:52

cris,,,sa-ti fie de bine

Mitinita 1

02.05.2011, 21:17

vasul roman e vasul de lut?

kamy 1

02.05.2011, 21:20

miti....nu....vasul de lut e ala emailat(lacuit)macar pe exterior si vasul roman e cel pe care-l lasi in apa macar 2 ore....in vasul roman de obicei nu se pune apa,ca se formeaza aburi in interior

kamy 1

02.05.2011, 21:21

daca vrei iti pun niste poze cu amandoua

mirela0911 1

02.05.2011, 21:34

Chiar fara cuvinte, stam si salivam

kamy 1

02.05.2011, 21:37

mirela....da nu sta si saliva hai la masa

La Ancuta 1

02.05.2011, 21:40

ce bunaciune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de lamaie