Pulpe de pui umplute

de BarbatLaCratita in Pui, 6 Noi 2010 | 10767 vizualizari

 

Pulpele de pui sunt umplute cu kaizer, masline si busuioc. Combinatia de busuioc si masline confera acestei retete o savoare deosebita si un usor iz mediteranean.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 100 g masline
  • 2 lingurite busuioc
  • 8 felii kaizer
  • 1/4 pahar vin rosu
  • 1/4 pahar apa
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul. Saram si piperam dupa gust. Apoi vom plia pulpele ca si cum am inchide o carte.

Punem pulpele in vasul uns in prealabil cu cele doua linguri de ulei apoi turnam vinul si apa. Introducem vasul in cuptorul incins si il tinem la foc mediu aproximativ 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu pui si masline