Pulpe de pui umplute

de La Ancuta in Pui, 19 Dec 2010 | 5126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 puple de pui superioare dezosate (ale mele au fost fara piele)
  • 2 ciuperci champignon mari
  • 7-8 masline fara samburi
  • 8 felii de cascaval
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

spalam carnea si o stergem cu un servet. Condimentam cu sare si piper.

Ciupercile le curatam si le taiem feliute.

Punem cateva feliute de ciuperci pe fiecare pulpa, apoi masline usturoi taiat feliute si cate o felie de cascaval.

Presaram putin cimbru uscat si rulam carnea. O prindem cu o scobitoare, ca sa nu se desfaca.

Asezam pulpele astfel rulate in tava de yena si le stropim cu putin ulei de masline. Adaugam o cescuta de apa si dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos deasupra.

Noi am mancat cu garnitura de ciuperci cu ceapa si salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tigaie cu piept de pui si ciuperci