Pulpe de pui umplute

de MotanLaOale in Pui, 7 Ian 2019 | 4733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 pulpe de pui dezosate (1,2 kg)
  • 50 g sunca de curcan
  • 70 g costita afumata
  • 50 g pastrama
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei capia
  • 50 g ciuperci
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet auriu
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele se curata si se bat cu ciocanul ca la snitele intre doua folii alimentare.

Se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper.

Celelalte ingrediente se toaca marunt, iar cascavalul se rade prin razatoarea mare.

Se amesteca intr-un castron cu un ou, sare si piper pana la omogenizare.

Se ia fiecare felie de piept, se pune o lingura de compozitie si se ruleaza ca sarmalele.

Se pot pune scobitori daca nu stau rulate.

Se bat celelalte 3 oua cu sare si piper intr-o farfurie si se pune faina si pesmetul auriu in alte doua farfurii.

rulourile se dau prin faina, prin ou batut si prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot consuma calde cu garnitura sau reci ca aperitiv.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta