Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari

de mihaelar63 in Pui, 11 Ian 2011 | 7230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare dezosate [ fara piele ]
  • 2 gogosari
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 legatura mica   patrunjel verde 
  • 300 gr hribi de padure 
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura flori de busuioc rosu
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari:

Gogosarul taiat se inabusa in unt impreuna cu usturoi,sare si patrunjelul tocat .

Pulpele se sareaza,  se bat usor  si se umple cu umplutura de mai sus .

Se pun intr-o cratita [teflonata] , se fixeaza cu scobitori .

Pulpele se stropesc cu ulei,i vin alb + busuioc si se inabusa  la foc mic .

Sunt gata repede cam in 20 minute cand vinul a scazut si sunt usor rumenite .

Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti cu ceapa rosie .

TIPS-URI

1

Sarati cate putin la fiecare etapa  a prepararii , asa am vazut ca fac bucatarii celebrii . Si pe cuvant de nu iese papica mai gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mihaelar63 1

12.01.2011, 01:37

Kami , Laly , Luk, Miuta sunteti invitatele mele

gaby_duceag 1

12.01.2011, 07:48

vad ca like dadusem da' vorbe n-am avut)

elena1988 1

08.02.2011, 13:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele cu legume la cuptor