Pulpe fragede cu usturoi

de amalia01 in Pui, 18 Noi 2016 | 3422 vizualizari

 

Stiu ca a inceput Postul Craciunului, dar copiii si batranii au dezlegare. Motiv pentru care gatesc si altceva.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui ( de la mama)
  • 1 plic Maggi Ideea zilei "pui fraged cu usturoi" si punga magica
  • 1 pahar de bere ( 100 ml)
  • 1 vf cutit de sare de mare Kotany
  • 1 vf de cutit de piper Kotanyi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe fragede cu usturoi:

Pulpele le tai in doua , le speli cu apa rece, le condimentezi cu sare si piper, le stropesti cu bere ( jumatate de cantitate) si le lasi la rece 30 de minute.

 

Aprinzi focul la cuptor.

 Cand cuptorul este fierbinte, condimentezi pulpele cu condimentul Maggi si le asezi in punga, in tava cuptorului si le lasi 45 de minute.

 Dupa acest timp, desfaci punga, stropesti pulpele cu restul de bere si mai lasi inca 10 minute, ca sa se rumeneasca frumos.

 Servesti pulpele cu dulceata de ardei iute si garnitura preferata.

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pui

2

berea fragezeste carna de pui de casa, care este mai tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe fragede cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]