Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida

de mimmi in Pui, 5 Noi 2012 | 12551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Crusta:
  • 250 g faina alba
  • 130 g unt
  • 1 galbenus de ou
  • un praf de sare
  • Ingrediente Umplutura:
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 150 g cascaval Delaco
  • 1/2 praz
  • 150 g conopida
  • 150 g brocoli
  • vegeta
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus . Punem aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

Pieptul de pui il taiem cubulete sau felii si il calim intr-o lingura de ulei, condimentam cu vegeta. Ceapa si prazul se taie julien, razalim cascavalul, conopida impreuna cu brocoli se pun la fiert in apa cu sare. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu smantana si cascavalul, condimentam cu sare si piper.

Intindem aluatul intr-o tava cu pereti detasabili si dam tava la cuptor pentru 20 de minute. Peste aluat intindem ceapa si prazul, carnea, peste carne adaugam brocoli si conopida scurse, iar pe deasupra adaugam compozitia de oua. Presaram putin busuioc si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute dupa care o putem servi .

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu pui si masline