Rafaello

de serenyti in Prajituri, 13 Mar 2013 | 6408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet nuca de cocos
  • 1 pachet stafide
  • 1 pachet foi de napolitane
  • 1 pachet Rama
  • 300 gr zahar pudra
  • 250 gr lapte praf
  • o esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello:

Foile de napolitane se dau prin masina de tocat carne.Se freaca margarina cu zaharul pana devine spuma,se adauga laptele praf,foile de napolitana macinate si 50 gr cocos.Se framanta bine si se fac bilute,in mijloc punandu-se stafide(stafidele se inmoaie in rom si se scurg).Se da fiecare bila prin nuca de cocos.Se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rafaello cu gris si ciocolata alba