Ragu alla bolognese

de alinuta in Pt. paste, 18 Oct 2010 | 6661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  250g carne macinata de porc
  • 250g carne macinata de vita 
  • 2 cepe 
  • 2 morcovi 
  •   o  telina mica 
  • rozmarin (cam 2 crengute) 
  • sare 
  • piper 
  • 1l suc de rosii 
  • o cutiuta de concentrat de rosii 
  • ulei de masline 
  • un pahar de vin sec alb 
  • 2 foi dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ragu alla bolognese:

Legumele se taie cubulete si se pun la calit, pe urma se adauga carnea, care se lasa timp de 10 minute la foc mare si apoi adaugati vinul (la foc mic),

dupa ce s-a evaporat vinul adaugati sucul si concentratul de rosii

. in timpul acesta daca este nevoie puteti sa adaugati si putina apa. la urma, inainte sa luati de pe foc adaugati roz marinul, foile de dafin. adaugati sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ragu alla bolognese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (2)

Corinuta 1

18.10.2010, 14:16

Corinuta 1

18.10.2010, 14:18

Alinuta am vazut poza cu spaghetele tale in concurs la Beko. Te-ai inscris tu sau ti-a furat careva reteta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos Ragu pentru paste