Rasfat cu inghetata

de RALUCAELENA in Dulciuri, 12 Aug 2010 | 5025 vizualizari

 

Cel mai placut mod de a- ti servi prietenele cu o inghetata!

 

INGREDIENTE

  • o portocala
  • 1 plic gelatina transparenta
  • minim 2 feluri de inghetata preparata de tine...sau de ce nu..de la magazin:)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasfat cu inghetata:

    Portocala se taie felii potrivit de subtiri .Se dizolva gelatina.Se tapeteaza un bol cu folie transparenta si se lipesc feliile de portocala intre ele cu gelatina.Se acopera iarasi cu folie transparenta si se pune peste un alt bol.Se da la rece pana se intareste gelatina.

    Dupa ce s-a intarit gelatina se scoate "cosuletul"rezultat cu mare atentie...si se aseaza in el inghetata preferata!Arata minunat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasfat cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]