Rasol alb la tavă

de Bunica in Vita, 9 Apr 2009 | 12950 vizualizari

 

O mîncare ce se face rapid …

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 800 grame bucata rasol alb de vita
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 3-4 linguri de bulion
  • 6-7 graunti de usturoi taieti marunt
  • o ceasca de vin
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb la tavă:

Se spala rasolul, se cresteaza la un centimetru si in crestaturi se pun 2 feliute de usturoi. Se aseaza in tava, se condimenteaza, se pun bulionul, vinul si uleiul. Se adauga apa cit sa-l acopere jumatate. Se lasa la foc potrivit circa 90 de minute.

Se serveste cu garnitura de legume sau cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb cu legume și muștar