Rasol de gaina

de Dya Daniela Andrei in Pui, 25 Iun 2014 | 8476 vizualizari

 

Cred ca as manca in fiecare zi si nu m-as satura :D

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina
  • legume dupa preferinta (cartofi, morcovi , etc.)
  • sare dupa gust
  • mujdei de usturoi pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de gaina:

Carnea se fierbe pana ce se poate patrunde relativ usor. In acest moment, saram dupa gust si adaugam legumele intregi. Continuam fierberea atat cat este necesar. Rasolul se serveste cald, alaturi de mujdeiul de usturoi.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pe tot timpul fierberii, se curata spuma formata. Eventual se poate strecura supa/zeama.

2

Prefer sa servesc rasolul cu mujdei de usturoi si neaparat cu paine. Cunosc insa persoane ce il servesc cu mamaliguta si hrean proaspat ras (cu otet). Totul tine de gusturi. Oricum ar fi, este tare bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]