Rasol de gaina

de Dya Daniela Andrei in Pui, 25 Iun 2014 | 8334 vizualizari

 

Cred ca as manca in fiecare zi si nu m-as satura :D

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina
  • legume dupa preferinta (cartofi, morcovi , etc.)
  • sare dupa gust
  • mujdei de usturoi pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de gaina:

Carnea se fierbe pana ce se poate patrunde relativ usor. In acest moment, saram dupa gust si adaugam legumele intregi. Continuam fierberea atat cat este necesar. Rasolul se serveste cald, alaturi de mujdeiul de usturoi.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pe tot timpul fierberii, se curata spuma formata. Eventual se poate strecura supa/zeama.

2

Prefer sa servesc rasolul cu mujdei de usturoi si neaparat cu paine. Cunosc insa persoane ce il servesc cu mamaliguta si hrean proaspat ras (cu otet). Totul tine de gusturi. Oricum ar fi, este tare bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

25.06.2014, 20:13

Dya Daniela Andrei 1

25.06.2014, 22:31

mamaieelena 1

26.06.2014, 20:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor