Rasol de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Mai 2011 | 14963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (prefer puiul crescut la curte pentru rasol)
  • legume: morcovi, cartofi si optional telina, pastarnac, ceapa,
  • usturoi,
  • sare dupa gust,
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui:

Puiul se spala,  se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare. Se spumuieste, apoi se adauga legumele, in prealabil spalate si curatate;  se fierb la foc mic.

Se poate servi cu mujdei de usturoi (facut din usturoi, patrunjel verde, smantana, ulei de masline, zeama de lamaie, putin ardei iute - amestecate in blender pana se obtine o crema) sau cu sos de hrean.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.