Rasol de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Mai 2011 | 14840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (prefer puiul crescut la curte pentru rasol)
  • legume: morcovi, cartofi si optional telina, pastarnac, ceapa,
  • usturoi,
  • sare dupa gust,
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui:

Puiul se spala,  se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare. Se spumuieste, apoi se adauga legumele, in prealabil spalate si curatate;  se fierb la foc mic.

Se poate servi cu mujdei de usturoi (facut din usturoi, patrunjel verde, smantana, ulei de masline, zeama de lamaie, putin ardei iute - amestecate in blender pana se obtine o crema) sau cu sos de hrean.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci si legume la cuptor