RAVIOLI ALLA BOSCAIOLA

de mihaelar63 in Paste, 2 Mai 2015 | 4454 vizualizari

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

02.05.2015, 16:48

bun bun

Catalina L 1

02.05.2015, 16:48

super bun, as incerca si eu

Adele 1

02.05.2015, 16:49

mihaelar63 1

02.05.2015, 16:51

Catalina nu uita de putin otet in sos sachimba in bine gustul

mihaelar63 1

02.05.2015, 16:52

Adele , Bya - voi sunteti cunoscatoare bune a preparatelor italiene . Ati mai auzit de pontul acesta cu otetul ? Eu nu .

Adele 1

02.05.2015, 17:07

Eu nu stiam cu otet si de obicei le pregatesc altfel dar cu siguranta sunt delicioase si la cum arata(emoticon pofticios)

mihaelar63 1

02.05.2015, 17:11

Aaaa sa specific , otet din vin

Merisor 1

02.05.2015, 17:12

Eu servesc cu tot ce ai pus acolo si cascaval sau parmezan, sa fie de toate, chiar si cu otet

Valclaudia 1

02.05.2015, 17:14

sper ca mai prind si eu o portie mica.... Imi place!!

Gherca Daniela 1

02.05.2015, 17:43

mihaelar63 1

02.05.2015, 17:46

Mery otetul se evapora , nici nu se simte . Ca si coniacul )

mihaelar63 1

02.05.2015, 17:46

Claudia cu mare placere

mihaelar63 1

02.05.2015, 17:47

Daniela

MotanLaOale 1

02.05.2015, 18:03

Andra_Constantinescu 1

02.05.2015, 19:32

Super!

Cris2711 1

02.05.2015, 19:52

perfecta reteta asta

Rocsi 1

02.05.2015, 21:37

mihaelar63 1

03.05.2015, 00:00

Multumesc Motan

mirela0911 1

03.05.2015, 13:16

Bun bun!

dantes 1

04.05.2015, 08:43

Bune!

anca_rm 1

04.05.2015, 09:50

o reteta deosebita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu carne tocata in sos de rosii