"Ravioli" cu mere

de adnia in Prajituri, 8 Ian 2013 | 4974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt. aluat avem nevoie de
  • 100 gr, margarina moale
  • 1 pliculet drojdie (eu n-am avut drojdie proaspata)
  • 1 esenta de vanilie
  • cca 500 gr. faina
  • 3-4 linguri zahar
  • 1 cescuta lapte caldut (se poate folosi si apa)
  • Pt. umplutura:
  • 2 mere rase
  • scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Ravioli" cu mere:

Din toate aceste ingrediente pt aluat se framanta un aluat si se lasa la dospit., dupa care se intinde o foaie de cca 5 mm grosime(el mai creste repede) si se decupeaza cercuri cu forma aleasa. Asezam cerculetul de aluat in forma si punem umplutura cu lingurita (in cazul meu--mere rase cu zahar si scortisoara).Se coc in cuptorul incins.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Ravioli" cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si curmale