Reteta de bors de cartofi cu afumatura cu rosii si taitei

de COSTEO in Ciorbe, 11 Aug 2013 | 9450 vizualizari

COMENTARII (24)

Dya Daniela Andrei 1

11.08.2013, 16:10

Da!!!

iry-gabriela 1

11.08.2013, 16:13

eu as manca dar mai pe sara ca pe caldura asta,sunt tentata sa il mananc fierbinte cu mamaliguta....

ralu_ca 1

11.08.2013, 16:14

COSTEO 1

11.08.2013, 16:17

Seara merge pe racoare,si un ardei iute,si putina smantana ,cine doreste!

Cris2711 1

11.08.2013, 16:18

retetele astea tipic romanesti ,pe care le faci,imi ploua in gurabravo

Angelina_Elena 1

11.08.2013, 16:24

Ce buna e!

Cris2711 1

11.08.2013, 16:26

pe racoare,daaaa....cu ventilatorul in freza),si mie imi place ardeiul iute

Valclaudia 1

11.08.2013, 16:37

tare bun borsul tau! Bravo bucatarasule!

MotanLaOale 1

11.08.2013, 16:38

bun bun

COSTEO 1

11.08.2013, 16:42

Multumesc dragilor,ma bucur ca va place!

Panacris 1

11.08.2013, 16:52

babi5 1

11.08.2013, 18:02

Bya Ralu 1

11.08.2013, 18:16

tare bine arata

diaconta 1

11.08.2013, 18:29

eu nu folosesc bors dar tare bine arata

xana 1

11.08.2013, 18:36

Ce bunut!

Merisor 1

11.08.2013, 19:17

Nici eu nu folosesc bors, dar cred ca e tare bun!

Corinuta 1

11.08.2013, 19:32

bun!

Rocsi 1

11.08.2013, 19:55

Un bors tare bun

Alexandra Elena 1

11.08.2013, 20:29

vreau si eu

COSTEO 1

12.08.2013, 15:22

Multumesc dragilor ma bucur ca va place!

laura_n 1

12.08.2013, 18:30

dementiala

babi5 1

24.08.2013, 10:00

Krystyan Trendy 1

30.10.2013, 17:10

bun borsul ...bravo

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de iepure