Reteta de preparare a papanasilor

de Alexandra Burz in Dulciuri, 11 Ian 2014 | 6164 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 4 oua
  • 300 gr faina
  • 100 gr zahar tos
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • smantana
  • dulceata fructe de padure
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se separa albusurile de galbenusuri

Intr-un bol se amesteca branza de vaci cu galbenusurile, zaharul vanilat, jumatate din zaharul tos si praful de copt

Se adauga albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si restul de zahar

Se adauga faina treptata, amestecand de sus in jos

Se ajunge la un aluat care permite a fi modelati papanasii

Modelam papanasii si ii prajim in ulei incins aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte

Ii servim calzi cu smantana  si dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor