Reteta de preparare a papanasilor

de lira in Dulciuri, 11 Iul 2010 | 4939 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 2 linguri de gris
  • 4 linguri de faina
  • 3 oua (separate albus de galbenus)
  • sare
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • 1 varf de bicarbonat sau praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza de vaci se amesteca cu cele 2 linguri de gris si cu faina. Galbenusurile se adauga peste compozitia de branza, dupa care punem restul ingredientelor. Dupa ce s-au incorporat toate adaugam albusurile batute spuma amestecand incet de sus in jos ca sa nu se lase. Din compozitie formam papanasi rotunzi cu o gaura in mijloc. Papanasii se prajesc in ulei incins. Uleiul trebuie sa fie foarte bine incins, altfel riscam ca papanasii sa ramana cruzi in interior. Se servesc cu smantana si dulceata. Eu i-am servit cu dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Ubulika 1

11.07.2010, 21:10

viu la masa

nadina73 1

11.07.2010, 21:19

super buni

lira 1

11.07.2010, 21:59

ubulika te astept cu drag pt ca vad ca esti clujeanca de-a mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri pentru Craciun