Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de visine

de Brindusa in Prajituri, 3 Ian 2010 | 10295 vizualizari

COMENTARII (9)

liana_geicu 1

03.01.2010, 14:32

Arata foarte bine papanasul; este preferatul meu!

Brindusa 1

03.01.2010, 15:23

multumesc. Si noua ne plac foarte mult. Si se fac asa de repede!

Teo 1

03.01.2010, 20:13

chiar as vrea ceva racoritor.

Oana 1

04.01.2010, 18:45

Chiar nu am mai facut demult! tare buni si ne plac muuult de tot! mai ales ca au branzica de vaci Tot cu dulceata de visine ne plac si noua sau cu dulceata de fructe de padure

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 00:09

uitasem de papanasiinainte faceam destul de dessi erau tare buni,cred ca ma pun pe traba

Corinuta 1

11.04.2010, 11:46

Unul dintre deserturile mele preferate...am facut reteta postata de tine si au iesit foarte bine! Delicioase

Brindusa 1

11.04.2010, 12:10

Corina, ma bucur ca ti-au iesit

livirys 1

22.04.2011, 20:35

am facut si eu si erau coca la mijloc
(reteta asemanatoare), nu stiu unde gresesc.

Brindusa 1

23.04.2011, 21:03

Poate ii faci foarte mari si nu au timp sa se patrunda pana in mijloc. Sau folosesti o cantitate mica de ulei la prajit si atunci se fac maronii inainte de a se patrunde. Sper ca te-am ajutat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]