Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de MIUTA in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 10142 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Foarte buni,deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400g branza de vaci
  • o lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita bicarbonat de amoniu
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri gris
  • 8 linguri faina
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • smantana 200 ml
  • miere 2 linguri
  • dulceata de afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un castron pui coaja de lamaie,branza de vaci,zaharul,ouale,esenta de vanilie,grisul,sarea si bicarbonatul de amoniu stins in 2 linguri suc de lamaie.Amesteci si la sfarsit adaugi faina.Se framanta si daca mai este nevoie se adauga faina.Se formeaza papanasii si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc cu smantana amestecata cu miere si dulceata de afine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]