va multumesc pt popas
Dya, nu sunt ardei iuti si nu iti recomand sa faci din ardei iuti pt ca va merge direct la gunoi mancarea.
da, Buni, mai mult iarna. postul Pastelui e lung si mai variaza meniul de stevie si urzici, cu asa ceva
Teo, asta este o informatie valoroasa. mi-a trecut pe la ureche ciorba de piroance dar nu stiam ce sunt
Rux, radiezi numai bunatate
Danakarin, in nici un caz cu ardei proaspeti, va fi alt fel de mancare pe care poti sa il experimentezi daca vrei dar va avea cu totul alt gust
Claudito, am intrebat si rudele spun ca sa selectezi dintre ardeii tai din curte pe cei mici, sa-i insiri pe ata si sa-i usuci si vei obtine ceva similar. dar musai cand ma duc de Pasti, o sa-i rog sa-mi dea seminte si it trimit cu posta pt ca stiu ca ai de toate in gradina. prind bine iarna cand congelatorul e plin cu altele si nu mai e loc pt ardei care ocupa mult spatiu