Reteta veche, traditionala, ciorba de raci oltenesti

de Lia_ in Ciorbe, 2 Apr 2014 | 50372 vizualizari

COMENTARII (31)

Lorra 1

02.04.2014, 21:30

Rocsi 1

02.04.2014, 21:40

Bunica 1

02.04.2014, 21:41

Ciorba de raci am mancat prima data la soacrea mea.O facea mai mult iarna.E foarte gustoasa!

- Andreea - 1

02.04.2014, 21:51

M-am speriat ca-s raci adevarati .Ca aia nu imi plac .

Dya Daniela Andrei 1

02.04.2014, 21:51

Imi place ideea! Interesanta!

PS. Eu procedez asa cu ardeii iuti rosii, ii usuc si ii pastrez pentru anotimpul rece, iar mai nou ii trec prin rasnita si ii folosesc ca pudra

Satisfyyourcravings 1

02.04.2014, 21:54

Nu am mancat, dar tare as vrea sa incerc!

deyutzky 1

02.04.2014, 22:13

nu stiu cum e dar arata wooow!!

Teo 1

02.04.2014, 22:15

pentru ca ne invecinam,si in zona mea se prepara,dar se numeste ''ciorba de piroance''!are un gust pe care il poti descrie doar daca ai mancat!

simonacallas 1

02.04.2014, 22:16

Intrai curioasa, sa vaz cum arata racii oltenesti, ca eu crescui prin zona da' nu zarisem neam de picior de rac Nu stiam de acest fel de mancare (nici de racii oltenesti, gen ), dar arata foarte bine si pare tare interesant

RuxyRux 1

02.04.2014, 22:20

Te rog sa ma crezi ca la prima citire asta am crezut Zic, hai ca raci chiar nu am mancat niciodata...dar uite ca raci oltenesti as proba cu placere si bucurie! Minunata reteta draga mea...si-o pun direct pe piedestal la loc de cinste! Felicitari , inca o reteta superba!

simona72 1

02.04.2014, 22:25

Arata tare bine si interesanta ciorbita!!

MotanLaOale 1

02.04.2014, 23:55

trebuie sa fie buna

Bya Ralu 1

03.04.2014, 05:41

vreau sa gust si eu

danakarin 1

03.04.2014, 06:06

Extrem de interesant!

danakarin 1

03.04.2014, 06:08

Daca nu ai ardel uscati!, merge si cu ardei proaspati'? Oare de ce se cheama raci ?

Valclaudia 1

03.04.2014, 06:49

Daca tot ne-ai impartasit reteta asta interesanta, mai ales ca esti olteanca, ... ajuta-ne si cu niscaiva seminte de raci sa le sadim in gradina. Ca partea cea mai importanta am rezolvato reteta se afla pe lista de asteptare deja

Lia_ 1

03.04.2014, 07:16

va multumesc pt popas
Dya, nu sunt ardei iuti si nu iti recomand sa faci din ardei iuti pt ca va merge direct la gunoi mancarea.

da, Buni, mai mult iarna. postul Pastelui e lung si mai variaza meniul de stevie si urzici, cu asa ceva

Teo, asta este o informatie valoroasa. mi-a trecut pe la ureche ciorba de piroance dar nu stiam ce sunt

Rux, radiezi numai bunatate

Danakarin, in nici un caz cu ardei proaspeti, va fi alt fel de mancare pe care poti sa il experimentezi daca vrei dar va avea cu totul alt gust

Claudito, am intrebat si rudele spun ca sa selectezi dintre ardeii tai din curte pe cei mici, sa-i insiri pe ata si sa-i usuci si vei obtine ceva similar. dar musai cand ma duc de Pasti, o sa-i rog sa-mi dea seminte si it trimit cu posta pt ca stiu ca ai de toate in gradina. prind bine iarna cand congelatorul e plin cu altele si nu mai e loc pt ardei care ocupa mult spatiu

Valclaudia 1

03.04.2014, 07:28

sarumana Lia! Acum pot fugi linistita la munca... O zi faina iti doresc!

anca_rm 1

03.04.2014, 08:15

ce interesanta este reteta ta , cred ca e tare buna

Lau 1

03.04.2014, 09:18

Lavinia 1

03.04.2014, 09:32

Foarte interesanta si arata delicios!

mena29 1

03.04.2014, 10:38

Pe le ora 13 sunt la usa ta sa-mi dai si mie o portie!

xana 1

03.04.2014, 11:06

Cu toate ca am rude prin Oltenia, nu am mai auzit de ciorbita asta, dar ma abonez la o portie ca arata minunat!!

Lia_ 1

03.04.2014, 13:52

"senchiu"
ce simpatice mena si xana cum ati comentat. daca ma grabeam cu editarea pozelor, va primeam cu bratele deschise dar de acum ... e istorie
ca nici raci pe ata nu mai am dar la toamna, usuc sigur in balcon, nu-i mai congelez, cum am facut anul trecut

laura_n 1

03.04.2014, 16:43

foarte faina, pe mine m-a cucerit!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ardei umpluti