Risotto cu legume

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2012 | 4006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 morcov mic
  • 100 gr mazare
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 220 gr orez
  • 660 ml supa de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu legume:

Legumele  spalate, curatate se taie dupa preferinta. Eu am taiat cubulete, ceapa si usturoiul verde l-am taiat mai marunt (tot cu verdeata). Intr-o tigaie se toarna uleiul de masline si se pune ceapa si usturoiul si se lasa 1 minut pana ce se inmoaie. Apoi adaugam morcovul,  ardeiul si mazarea. Se scutura de 2-3 ori tigaia, apoi adaugam orezul spalat  . Se condimenteaza  cu sare si piper si turnam supa. Se lasa la fiert pana ce scade.

Se serveste cald, dar este foarte buna si rece. Deasupra am presarat ceapa verde tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ardei copt, la Multicooker