Rosii prajite de post

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 6764 vizualizari

 

Sint absolut delicioase, nu ezitati sa le incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii
  • 100 g faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii prajite de post:

Se spala rosiile, se taie de un deget grosime, se presara cu sare si se lasasa se scurga de zeama pe un tocator din lemn. Se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se piseaza usturoiul si se freaca cu putina sare si ulei. Se toarna peste feliile de rosii putin mujdei si se presara patrunjelul tocat marunt. Sunt absolut delicioase. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii prajite de post" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu vinete