Rosti cu pastrama de pui

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2009 | 7234 vizualizari

 

Dupa o reteta din cartea "Switzerland, a culinary tour"

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 200 gr pastrama de pui
  • 2 cubulete de unt
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu pastrama de pui:

Se fierb cartofii in coaja, se scurg, se lasa sa se raceasca, se curata iar apoi se dau pe razatoare. Se da si pastrama de pui pe razatoare si se amesteca cu cartofii, adaugand sare si piper. Se imparte compozitia in doua. Se pune un cubulet de unt in tigaie, iar dupa ce se topeste se adauga compozitia de cartofi. Se lasa sa se prajeasca la foc mic, iar inainte de al intoarce se preseaza usor. Simplu si delicios ! Merge foarte bine cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu pastrama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]