Rulada aperitiv

de maria_claudia in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 25619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr blat:
  • 4 oua,
  • 4linguri ulei ,
  • 4 linguri faina.
  • Ptr umplutura:
  • 250 gr crema de branza,
  • 250 gr sunca presata,
  • 250gr salam sasesc ,
  • un ardei gras rosu,
  • 2linguri smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Blatul:albusurile se bat spuma,galbenusurile se amesteca cu uleiul turnat in fir,apoi se rastoarna peste albusuri ametecand usor si faina cate o lingura amestecand de sus in jos.Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul incins pentru30 minute.Cand rulada este coapta se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.

Branza se amesteca cu salamul ,sunca si ardeiul care au fost taiate cubulete mici,smantana,sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine.Cand rulada s-a racit se umple cu crema de branza se ruleaza si se lasa la frigider ptr 2-3 ore.

 

TIPS-URI

1

PTR umplutura se poate folosi orice fel de salam sau numai sunca presata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]