Rulada cu banane

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 4 Apr 2010 | 7197 vizualizari

 

bucatar mama soacra

 

INGREDIENTE

  • pt crema:
  • - o budinca de ciocolata
  • - 500 ml lapte
  • - 3 liguri zahar
  • - 2 banane
  • pt blat:
  • - 6 oua
  • - 6 linguri de zahar tos
  • - 6 linguri de faina
  • - un pliculet zahar vanilat
  • - un pliculet praf de copt
  • pt decor:
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banane:

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.

Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic

Peste blat se pune crema, apoi cele doua banane, se ruleaza si pe deasupra ornam cu frisca si se da la rece pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]