Rulada cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Iul 2011 | 6953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina
  • sare
  • 4 lg ulei
  • Umplutura
  • dulceata de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

Peste albusurile batute spuma cu putina sare adaugam zaharul,mixam pana la topirea acestuia

-galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga in compozitia de bezea

-adaugam si faina ,omogenizam compozitia cu miscari usoare de jos in sus

-turnam compozitia in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt ,si coacem 15-20 min

-calda fiind se ruleaza cu tot cu hartie de copt.se lasa sa se raceasca

-dupa ce s-a racit se desface cu grija,se unge cu dulceata,se ruleaza strans,se orneaza cu ciocolata topita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de rulada cu biscuiti si nuca de cocos, desert perfect pentru zilele speciale