Rulada cu smantana si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2012 | 7670 vizualizari

 

Pentru acest sfarsit de saptamana, am pregatit ceva special pentru voi!

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 5-6 linguri cu vârf,
  • margarină 2-3 linguri,
  • lapte degresat 1 cană,
  • ouă 4 bucati,
  • smantana 200 ml.,
  • cascaval 250 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu smantana si cascaval:

Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini.

Se scoate pe un prosop umed, se intinde smantana pe toata suprafata, se presara cascavalul ras si se ruleaza  şi se rulează repede.  Se da le rece, apoi se taie felii, se serveste rece sau incalzita, cu supliment de smantana si cascaval pentru cei care au voie:D Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu spanac si cascaval